Hjem - - Rideleir /Gårdsmotell - Utleie av lokaler - Om oss

 

Basnes tilbyr flere unike lokaler med servering

 

Våre lokaler

På Basnes tilbyr vi både gamle og nye lokaler til ulike formål.

Låven er restaurert og isolert slik at den kan brukes som selskapslokale hele året. I første etasjen på låven har vi en ekte cowboybar som byr på god stemning. 2 etg består av selskapslokale med plass til en bordsetting til 70 personer til bespisning. Men som et rent festlokale er kapasiteten større. Dette lokale er ogå brukt i TV2 sportens reklame innspilling for ishocey sesongen 2009. Tilknyttet låven er det bygget storkjøkken og nytt toalett.

Bryggerhuset med en restuarert steinovn egner seg for mindre lag. Med inntil 12 personer skapes en intim og varm atmosfære i autentiske omgivelser. Maten tilbredes i steinovnen mens man hygger seg med godt drikke. Her tilbys alt fra pizza til flere retters middagsmenyer. Det er også anledning til å delta selv i matlageingen, da under kyndig veiledning av vårt personale. Lag din egen steinovnsbakte pizza eller delta på brødbakekurs.

Grillhytta er oppført våren 07. Denne er bygget i gammel tømmerstil og har en unik beligghenhet med utsikt over Mjermen. Det er sitteplasser i en ring, med åpent grillsted i midten.Vi anbefaler fra 8 til 15 personer til bespisning, men har muligheter for sitteplasser til 30 personer. Med middag tilberedt på åpen varme og med god vin, byr grillhytta på en intim og stemningsfylt atmosfære. For noen kan det være fristende utover kvelden å vippe over på krakken, og tilbringe natten på myke rådyrskinn. Vi har mulighet for overnatting til 5 personer i grillhytta.

Lavoen er av typen Tentipi. I den er det sitteplass til 40 personer ved spisebord rundt et permanent ildsted. Lavoen egner seg godt til røffe arrangementer med servering fra grillen. Lavvuen er plassert skjermet og idyllisk i vannkanten.

 

Hele året organiserer vi opplegg til grupper og bedrifter. Her har vi opplegg basert på ulike aktiviteter knyttet til gården. På vinterstid ligger det til rette for en rolig stund i friluft, med varm gløgg og en god historie rundt bålet. På sommerstid kan utendørs aktiviteter, vannsport, farmenaktiviteter, sjø og strand kombineres med grillfest og nattbad!!!

 

Bryllupsarrangementer

Basnes er en vakker perle i idylliske omgivelser og egner seg svært godt til bryllupsarrangementer. Selskapene kan avholdes på låven i bonderomantiske omgivelser med utsikt over vannet.

Vi skreddersyr og planlegger bryllup etter deres ønsker.

 

Låven som selskapslokale

BASNES COWBOYBAR

 

Alltid god stemning i Basnes cowobar....

  

Låven og baren under reklamefilm innspilling av TV2`s Hockey sessong 2009

                    VELKOMMEN TIL BASNES

   Hyggelige mennesker og god service kan vi garantere hos oss

Vi dekker bord både inne- og utendørs

Gårdstunet med låve og partytelt, undet et sommer selskap på Basnes  

 

Grillhytta

Grillhytta har en varm og hyggelig atmosfære

God mat og godt drikke!

                 

                            BRUDESUITTEN <3

            

Brudesuitten på Stabburet byr på intim og romantisk stemning <3

     
  design: Novo Sensa